Tagga ner

Ja jobbar på de där med att tagga ner hela tiden. Vissa dagar går det suveränt bra utan jag stressar upp mig över allt som måste göras. Försöker redan dagen innan att bestämma detta ska jag hinna med inom rimliga gränser och hinner jag mer är det bara ett stort plus i kanten. 

Vilket innebär att trots vi tagit de ganska lungt denna veckan så har vi fått en hel del gjort trots vi båda jobbat. Släpet är fullt med skit som ska köras på tippen så att vi kan städa städa ur resten av stallet, jag har nöstan varje dag hunnit rasta hunden själv, klippt gräset, plockat ogräs osv osv. Vilket känns himla skönt och det viktigaste av allt jag har tagit mig tid till att njuta av min mans sällskap. Vi har myst i soffan med serie eller byggt pussel som vi förövrigt la på två kvällar så nu kan vi plocka fram nästa pussel. Har en hel del på lagelager tur som är då det är ganska avslappnade att pussla.

Förövrigt växer kycklingarna så det knakar i fogarna och alla utom en grupp är flyttade från sin mamma. Så roligt och se hur dom växer och jag har en favorit som är sten tuff och springer inte ifrån en som resten gör. Jag hoppas det är en höna så jag kan behålla den. 

Men nu kallar sängen för det är fredag imorgon och en helt vanlig dag vilket känns skönt även om jag just nu längtat efter söndag då jag äntligen är ledig efter jobbat sen förra måndagen. 

Tjingeling på er 


beckaszoo.blogg.se

Här kan du läsa om mitt liv som "trottoarbonde" med djur, arbete, odling och mer därtill

RSS 2.0